Novosti
03.10.2019
LIDER WIN

Dodana podrška za nove neoporezive neto naknade u obračunu plaća (topli obrok, nagrade, ...) ... Download

01.07.2019
SHOP WIN

Dodan modul eRačun - automatsko slanje eRačuna FINA WEB servisom prema državnim institucijama ... Download

28.06.2019
LIDER WIN

Dodan modul eRačun - automatsko slanje eRačuna FINA WEB servisom prema državnim institucijama ... Download

08.02.2019
LIDER WIN

Promjene Zakona o PDV-u od 01.01.2019. godine. Novi e-URA elektronski obrazac knjige ulaznih računa koji se prvi put predaje 20.02.2019. ... Download

28.12.2018
LIDER WIN

Promjene Zakona o porezu na dohodak od 01.01.2019. godine. Dopuna - Poslodavci mogu svotu od 416,66 kn tijekom 2019. isplaćivati kao redovan neoporezivi dodatak uz plaću za redovan rad određenog mjeseca. ... Download

01.10.2018
LIDER WIN

Dodane nove opcije u praćenje proizvodnje ... Download

 
UGOSTITELJ v1.x integralni paket za ugostiteljstvo
BBSoft UGOSTITELJ

je programski paket koji pokriva kompletno poslovanje jednog obrta ili poduzeća koje se bavi  ugostiteljstvom. Sve što vam je potrebno za vođenje restorana, kafića ili nekog drugog ugostiteljskog objekta nalazi se na jednom mjestu u jednom paketu.
BBSoft UGOSTITELJ podijeljen je u dvije cjeline, Back office (za administraciju) i modul na naplatnom mjestu. Također je potpuno integralan što znači da jednom unesen podatak ne treba unositi na više mjesta jer se automatski prenosi svugdje gdje je potreban. 
BBSoft UGOSTITELJ dizajniran je za rad s monitorom osjetljivim na dodir (Touch screen) što znači da je izbjegnuta upotreba tipkovnice i miša, odnosno svaki odabir ili navigacija izvodi se laganim dodirom prsta što doprinosi brzini i lakoći upotrebe. BBSoft UGOSTITELJ omogućuje Vam praćenje prometa po baru (ako imate više barova unutar iste lokacije), po naplatnom mjestu (ako imate više kasa unutar istog bara), po konobaru, po stolu i po stolici stola. Broj skladišta nije ograničen, a svako naplatno mjesto povezujete sa skladištem po želji samostalno. 
Tu je još i više nivoa cijena koje aktivirate prema događajima koje određujete Vi (npr. muzika, party itd.). 
Po potrebi, narudžbe s naplatnog mjesta šalju se na POS printere na izabranim lokacijama (npr. kuhinja, koktel bar itd..). U bilo kojem trenutku možete poslati poruku na bilo koji POS printer na bilo kojoj lokaciji.   
Ako posjedujete sustav za elektronsko zaključavanje i doziranje pića postoji mogućnost povezivanja s BBSoft UGOSTITELJEM tako da piće ostaje zaključano sve dok se ne izda narudžba ili račun.   
Ako ste uz klasično ugostiteljstvo ponudu proširili na aparate za zabavu (npr. biljar, pikado...) koje naplaćujete po vremenu BBSoft UGOSTITELJ ima modul i za Vas. Ovaj modul prati vrijeme trajanja igre te na kraju zaduženje prenosi u račun. Također imate mogućnost rezervacija termina igara i upisa u red čekanja ako su svi aparati trenutno zauzeti.
Uz bezbroj standardnih izvješća, tu je i generator izvješća pomoću kojeg možete generirati izvješća po vlastitim potrebama i željama.

BBSoft UGOSTITELJ - pregled nekih od ekrana:

Ukoliko ste zaintereseirani za ovaj BBSoft programski paket i želitega vidjeti na djelu, budite slobodni i naručite instalacijski DEMO CD.

Natrag na prethodnu stranicu...