Novosti
03.10.2019
LIDER WIN

Dodana podrška za nove neoporezive neto naknade u obračunu plaća (topli obrok, nagrade, ...) ... Download

01.07.2019
SHOP WIN

Dodan modul eRačun - automatsko slanje eRačuna FINA WEB servisom prema državnim institucijama ... Download

28.06.2019
LIDER WIN

Dodan modul eRačun - automatsko slanje eRačuna FINA WEB servisom prema državnim institucijama ... Download

08.02.2019
LIDER WIN

Promjene Zakona o PDV-u od 01.01.2019. godine. Novi e-URA elektronski obrazac knjige ulaznih računa koji se prvi put predaje 20.02.2019. ... Download

28.12.2018
LIDER WIN

Promjene Zakona o porezu na dohodak od 01.01.2019. godine. Dopuna - Poslodavci mogu svotu od 416,66 kn tijekom 2019. isplaćivati kao redovan neoporezivi dodatak uz plaću za redovan rad određenog mjeseca. ... Download

01.10.2018
LIDER WIN

Dodane nove opcije u praćenje proizvodnje ... Download

 
VELEPRODAJA v1.x integralni paket za veleprodaju
BBSoft VELEPRODAJA

je knjigovodstveni paket koji pokriva poslovanje prodaje. Ako ste poduzeće ili obrt kojem knjigovodstveni servis vodi poslovne knjige, a bavite se prodajom svojih proizvoda ili čistom trgovinom, onda je ovaj programski paket za Vas.  
BBSoft VELEPRODAJA sadrži matične podatke (podaci o robi, poslovnim partnerima itd.),  primku za vlastitu robu (ulaz robe u skladište), predračun i fakturu, saldaconti kupaca i dobavljača te sve potrebne izvještaje.
BBSoft VELEPRODAJA može raditi u dva načina rada:
1. Skladište gotovih proizvoda se automatski puni i prazni na temelju izdanih faktura. Stanje skladišta je uvijek na nuli odnosno koliko je robe ušlo toliko je i izašlo.
2.  Skladište gotovih proizvoda puni se ručno primkama, a prazni izdanim fakturama odnosno izvršenom isporukom robe.

BBSoft VELEPRODAJA također sadrži i modul SaldaConti koji služi za praćenje dugovanja kupaca i dobavljača. Ako od Vašeg knjigovodstvenog servisa ne možete dobiti ažurne podatke o dugovanjima, potrebno je samo unijeti podatke iz izvoda i IOS-i (izvod otvorenih stavaka) su spremni.
Uz bezbroj standardnih izvješća, tu je i generator izvješća pomoću kojeg možete generirati izvješća po vlastitim potrebama i željama.

BBSoft VELEPRODAJA - pregled nekih od ekrana:

Ukoliko ste zaintereseirani za ovaj BBSoft programski paket i želitega vidjeti na djelu, budite slobodni i naručite instalacijski DEMO CD.

Natrag na prethodnu stranicu...