Novosti
07.04.2020
LIDER WIN

Dodana podrška obračuna plaće vezano za novi zakon uzrokovan Corona virusom ... Download

01.03.2020
LIDER WIN

Dodana podrška novom Zakonu o fiskalizaciji. Fiskalizacija pratećih dokumenata (ponude, predračuni...) i računa po pratećim dokumentima ... Download

01.03.2020
SHOP WIN

Dodana podrška novom Zakonu o fiskalizaciji. Fiskalizacija pratećih dokumenata (ponude, predračuni...) i računa po pratećim dokumentima ... Download

27.12.2019
LIDER WIN

Promjena Zakona o porezu na dohodak od 01.01.2020. ... Download

03.10.2019
LIDER WIN

Dodana podrška za nove neoporezive neto naknade u obračunu plaća (topli obrok, nagrade, ...) ... Download

01.07.2019
SHOP WIN

Dodan modul eRačun - automatsko slanje eRačuna FINA WEB servisom prema državnim institucijama ... Download

 
VELEPRODAJA v1.x integralni paket za veleprodaju
BBSoft VELEPRODAJA

je knjigovodstveni paket koji pokriva poslovanje prodaje. Ako ste poduzeće ili obrt kojem knjigovodstveni servis vodi poslovne knjige, a bavite se prodajom svojih proizvoda ili čistom trgovinom, onda je ovaj programski paket za Vas.  
BBSoft VELEPRODAJA sadrži matične podatke (podaci o robi, poslovnim partnerima itd.),  primku za vlastitu robu (ulaz robe u skladište), predračun i fakturu, saldaconti kupaca i dobavljača te sve potrebne izvještaje.
BBSoft VELEPRODAJA može raditi u dva načina rada:
1. Skladište gotovih proizvoda se automatski puni i prazni na temelju izdanih faktura. Stanje skladišta je uvijek na nuli odnosno koliko je robe ušlo toliko je i izašlo.
2.  Skladište gotovih proizvoda puni se ručno primkama, a prazni izdanim fakturama odnosno izvršenom isporukom robe.

BBSoft VELEPRODAJA također sadrži i modul SaldaConti koji služi za praćenje dugovanja kupaca i dobavljača. Ako od Vašeg knjigovodstvenog servisa ne možete dobiti ažurne podatke o dugovanjima, potrebno je samo unijeti podatke iz izvoda i IOS-i (izvod otvorenih stavaka) su spremni.
Uz bezbroj standardnih izvješća, tu je i generator izvješća pomoću kojeg možete generirati izvješća po vlastitim potrebama i željama.

BBSoft VELEPRODAJA - pregled nekih od ekrana:

Ukoliko ste zaintereseirani za ovaj BBSoft programski paket i želitega vidjeti na djelu, budite slobodni i naručite instalacijski DEMO CD.

Natrag na prethodnu stranicu...