Novosti
07.04.2020
LIDER WIN

Dodana podrška obračuna plaće vezano za novi zakon uzrokovan Corona virusom ... Download

01.03.2020
LIDER WIN

Dodana podrška novom Zakonu o fiskalizaciji. Fiskalizacija pratećih dokumenata (ponude, predračuni...) i računa po pratećim dokumentima ... Download

01.03.2020
SHOP WIN

Dodana podrška novom Zakonu o fiskalizaciji. Fiskalizacija pratećih dokumenata (ponude, predračuni...) i računa po pratećim dokumentima ... Download

27.12.2019
LIDER WIN

Promjena Zakona o porezu na dohodak od 01.01.2020. ... Download

03.10.2019
LIDER WIN

Dodana podrška za nove neoporezive neto naknade u obračunu plaća (topli obrok, nagrade, ...) ... Download

01.07.2019
SHOP WIN

Dodan modul eRačun - automatsko slanje eRačuna FINA WEB servisom prema državnim institucijama ... Download

 
SHOP Win v1.x integralni paket za trgovinu, servis
i proizvodnju
BBSoft SHOP Win

je programski paket koji pokriva kompletno poslovanje jednog obrta ili poduzeća koje se bavi trgovinom (maloprodaja, veleprodaja), proizvodnjom, ugostiteljstvom  i (ili) servisnim uslugama. Sve što vam je potrebno za vođenje trgovine nalazi se na jednom mjestu u jednom paketu. BBSoft SHOP potpuno je integralan što znači da jednom unesen podatak ne treba unositi na više mjesta jer se automatski prenosi svugdje gdje je potreban. Pogodan je za poduzeća koja se bave servisom i prodajom rezervnih dijelova, auto-moto salone i ostale srodne djelatnosti. Shop Win našao je svoju primjenu i u ugostiteljstvu i proizvodno-prodajnim djelatnostima. Također je pogodan za upotrebu u knjigovodstvenim servisima jer vam omogućuje paralelno vođenje knjigovodstva za više obrta ili poduzeća. Jedino ograničenje broja obrta ili poduzeća je veličina vašeg tvrdog diska. Uz bezbroj standardnih izvješća, tu je i generator izvješća pomoću kojeg možete generirati izvješća po vlastitim potrebama i željama.Svi potrebni zapisnici (promjena cijena, prijenos na veleprodaju ili servis) generiraju se potpuno automatski. Ako robu želite prodavati na kredit na raspolaganju vam je modul kreditna prodaja koji na temelju izdanih računa i zadanih parametara automatski raspisuje rate kredita, prati uplate i dugovanja.


Tu je još i SHOP planer, modul za planiranje nabave. Ne dozvolite da vam kapital leži u skladištu i čeka neka bolja vremena. Punite skladište optimalno.
Za  daljinsko povezivanje brine se SHOP komunikator koji Vam omogućuje rad s udaljene lokacije (bilo gdje na svijetu). Dok Vaš trgovac izdaje račune Vi iz topline doma ili sa službenog puta radite primke, izdatnice, kontrolirate promet i sl. Ako imate više prodajnih mjesta na više odvojenih lokacija, Shop komunikator Vam dozvoljava da na jednom mjestu napravite izdatnicu, prenesete ju na drugu lokaciju i automatski napravite primku za poslanu robu.
SHOP mobilni radnik omogućuje Vam da naruđžbe zaprimate putem PDA, PocketPC (đepni kompjuter), SmartPhone ili sličnih uređaja te da se one bežičnom mrežom prenesu na prodajno mjesto gdje se naruđžba pakira i automatski izdaje račun.
SHOP Win opciono je opremljen SHOP-LIDER integratorom što znači da klijenti koji posjeduju SHOP i LIDER pakete mogu sve dokumente (kalkulacije, primke, predatnice, promete...) izrađene u SHOP-u automatski proknjižiti u knjigovodstveni paket LIDER. Za lakše snalaženje donedavnih DOS korisnika u Windows okruženju, tu je opcija simuliranja DOS navigacije i još mnogo toga...

BBSoft SHOP Win paket dijeli se na nekoliko poslovnih cjelina:
  • Matični podaci
  • Maloprodaja
  • Veleprodaja
  • Servis (servisni radni nalozi)
  • Ugostiteljstvo - Proizvodnja
  • Obrada čekova
  • Kreditna prodaja
  • SaldaConti kupaca i dobavljača
  • Blagajničko poslovanje
  • Pomoćni programi

Ukoliko ste zaintereseirani za ovaj BBSoft programski paket i želitega vidjeti na djelu, budite slobodni i naručite instalacijski DEMO CD.

Natrag na prethodnu stranicu...